Despre noi

S.C. RSCE ENERGY SERV S.R.L. a fost infintata pe plaforma lui  S.C. MOTOR SERVICE BM S.R.L. Brasov infiintata  in anul 1994.

Obiective acestei companii sunt sa acopere o cat mai mare categorie de produse pentru a  oferii un serviciu de calitate partenerilor sai si in acelasi timp de a mentine o structura de preturi competitive in randul societatilor cu acelasi profil.

Compania noastra va pune la dispozitie piese de schimb pentru masini unelte in special frane si cuplaje electromagnetice , pompe de ungere, hidraulice si de racire, aparataj electric precum si frane electromagnetice (tip FEA si REH), motoare electrice tip (ASFM) prentru utilaje de ridicat, corpuri de iluminat cu (LED) si  motoare electrice cu talpa si flansa.

Pentru noi este important ca toti colaboratori nostrii sa fie multumiti si de aceea punem la dispozitie, pe langa gama variata de produse si disponibiliatea noastra pentru orice sugestie de imbunatatire a ofertei curente toate pentru  garantarea satisfactiei clientului.

S.C RSCE ENERGY SERV S.R.L. si-a propus ca in momentul in care o descoperiti, sa devina cel mai important partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.