Frane electromagnetice tip FEA


Frana electromagnetica-FEA 1,6
Frana electromagnetica-FEA 10
Frana electromagnetica-FEA 2.5
Frana electromagnetica-FEA 20
Frana electromagnetica-FEA 40
Frana electromagnetica-FEA 5
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Frane electromagnetice pentru orice tip de mașină doar de la Motor Industry

  Frane electromagnetice sunt de mai multe tipuri - dinte, disc multiplu, histerezis, particule magnetice. Cea mai utilizată versiune este designul cu o singură față. Aceste frane electromagnetice funcționează electric, dar transmit cuplul mecanic.
  Acesta este motivul pentru care erau denumiți ambreiaje și frane electromecanice. Din momentul în care aceste frane electromagnetice au început să devină populare, acum peste șaptezeci de ani, varietatea aplicațiilor și a modelelor de frână a crescut dramatic, dar mecanismul de bază a unei frane electromagnetice cu față unică de la Motor Industry rămâne aceeași.
  Gândiți-vă la carcasa bobinei ca la un magnet de potcoavă care are un pol nord și sud. Dacă o bucată de fier a contactat ambii poli se creează un circuit magnetic. Când se aplică puterea, se creează un câmp magnetic, acesta depășește decalajul de aer dintre câmp și armătură. Această atracție magnetică trage armătura în contact cu fața câmpului de frână.

  Fricțiunea și puterea câmpului magnetic sunt cele care determină oprirea mișcării de rotație. Aproape tot cuplul provine din atracția magnetică și coeficientul de frecare dintre oțelul armăturii și oțelul rotorului sau câmpului de frână.
  Dar pentru multe ambreiaje industriale sau frane electromagnetice, materialul de frecare este utilizat între poli. Materialul este utilizat în principal pentru a ajuta la scăderea ratei de uzură. Dar diferite tipuri de materiale pot fi, de asemenea, utilizate pentru a modifica coeficientul de frecare pentru aplicații speciale.
  De exemplu, dacă frana electromagnetice trebuia să aibă un timp prelungit de oprire sau de alunecare, poate fi utilizat un material cu coeficient scăzut. Dimpotrivă, dacă frâna trebuia să aibă un cuplu ușor mai mare, ar putea fi utilizat un material de frecare cu un coeficient ridicat. Pentru majoritatea frânelor industriale, materialul de frecare este apoi plasat peste bobină și este fixat între polul interior și exterior.

De ce avem nevoie de o frana electromagnetica

  Frana electromagnetica este comparativ mai bună decât una normală. De ce? Pentru că, atunci când apeși frâna normală, este nevoie de ceva timp, adevărat de ordinul secundelor, pentru a opri vehiculul.
  Pe când o frana electromagnetica oprește vehiculul imediat. Frana electromagnetica poate fi utilizată ca frână auxiliară în mașină sau camion. După cum știți probabil, majoritatea camioanelor folosesc frâna de motorizare. Dar frâna motorului va ocupa o cantitate mică / mare de loc, se poate decide în funcție de dimensiunea camionului.
  Deci de ce putem trece la acest tip de frânare, pentru siguranță. Frana electromagnetica utilizează o singură suprafață de frecare a plăcii pentru a cupla elementele de intrare și ieșire ale frânei. Acest stil de frână este utilizat în aplicații care variază de la mașini de copiat la acționări pe benzi. Sunt cel mai frecvent tip de frane electromecanice. O alimentare constantă cu curent este foarte importantă.

  Alte aplicații pentru aceste frâne ar putea include mașini de ambalat, mașini de tipărit, mașini pentru prelucrarea alimentelor și automatizarea fabricii. Frana electromagnetica funcționează printr-o acționare electrică, dar transmit cuplul mecanic.
  Când se aplică curent, bobina este energizată creând un câmp magnetic. Acest lucru transformă bobina într-un electromagnet care dezvoltă linii magnetice de flux. Fluxul magnetic atrage armătura spre fața frânei. Armătura și butucul sunt montate în mod normal pe arborele (furnizat de client) care se rotește.
  Deoarece bobina de frână este montată solid, armătura frânei, butucul și arborele se opresc într-un timp scurt. Câmpurile pentru frane electromecanice pot fi făcute să funcționeze la aproape orice tensiune DC și cuplul produs de frână va fi același atâta timp cât tensiunea și curentul de funcționare corecte sunt utilizate cu frâna corectă. Dacă se utilizează o sursă de alimentare nereglementată, fluxul magnetic se va degrada pe măsură ce rezistența bobinei crește.

frane electromagnetice
frana electromagnetica